Tineke maakt nieuwe foto’s ten voordele van Solentra

20.08.2021

Dit voorjaar organiseerde Tineke Van de Sompel voor het eerste een fotoproject ten voordele van Solentra. Deze zomer was ze druk in de weer met een vervolg daarop. Ook nieuwsgierig? Ontdek het resultaat op het kunstenfestival “STØND LEEG” dat plaatsvindt op 27 en 28 augustus.

Tineke: “Mentale gezondheid ligt mij nauw aan het hart en ik vind dat iedereen recht heeft op een luisterend oor. Maar zeker mensen uit onze maatschappij die soms vergeten worden. Dit kan ik niet alleen, ik heb jouw hulp nodig. Koop een foto met een vrije bijdrage en steun Solentra.

Ik studeer aan de Universiteit van Antwerpen taal-en letterkunde, Nederlands- Theater, Film, -Literatuurwetenschappen. Sinds het voorbije jaar combineer ik dat met de bachelor wijsbegeerte. In mijn vrije tijd ben ik ook nog filmrecensent en fotograaf. Je kan mijn foto’s bekijken via Instagram ‘Photographyvandesompel’.”

Wil jij je steentje bijdragen?

Ontdek het werk van Tineke op het kunstenfestival “STØND LEEG” waarbij diverse artiesten verschillende kunstdisciplines hun werk tonen.

Wanneer: 27 en 28 augustus 2021, telkens van 19u30 tot 23u30

Plaats: Raat, Everdijstraat 30, 2000 Antwerpen

Meer info:

https://www.facebook.com/events/1499187530432017/

Kan je niet naar de fototentoonstelling komen maar steun je graag het project van Tineke? Dan kan je haar voor meer info contacteren via: tinekevandesompel@icloud.com

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: